U bent hier:

Home | NieuwsWaarde | 2017 | 06 | 01 | VAUTJE....BEDANKT!!

VAUTJE....BEDANKT!!

1 juni 2017

Onlangs bogen honderden scholieren zich over de digitaal gestuurde internetquiz van de Rabobank: de Bankbattle. Rabobank Het Haringvliet had de scholen in de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee in drie clusters verdeeld en de winnaars werden de volgende ochtend verrast met een gigantische slagroomtaart en een V(irtual) R(eality) bril voor op hun mobiel.

In cluster oost viel team 2 van cbs De Bouwsteen uit 's-Gravendeel in de prijzen. Na bestudering van de eindtijd bleek dat er helaas een interne miscommunicatie was bij de Rabobank en dat team 1 van De Bouwsteen de terechte winnaar moest zijn......

 

 

Rabobank Het Haringvliet was de beroerdste niet en gaf de fout meteen toe. Ze bestelde nieuwe brillen en uiteindelijk werd de juiste groep - team 1 - alsnog gehuldigd met taart en die prachtige bril. De bofferds van het andere team mochten hun brillen houden en de sportieve medewerkers van de Rabobank konden voor de tweede keer een team van De Bouwsteen in het zonnetje zetten!!