Leerlingen groep 8 De Weerklank in Hummer naar afscheidsfeest

5 juli 2017

Het afscheid van groep 8 van CBS De Weerklank vond plaats op 30 juni jl. De leerlingen werden thuis en de leerkrachten op school opgehaald met een gigantische HUMMER. Na aankomst op de plaats van bestemming werd bij de auto een aantal foto's gemaakt. Daarna werd met elkaar een glas kinderchampagne gedronken.

 

 

De avond werd vervolgd met een barbecue. Daarna was er muziek, zang en dans. Natuurlijk waren er tussendoor diverse spelletjes en een quiz. Zo moest iedereen raden van wie welke babyfoto was. Tevens moesten de leerlingen raden in welke groep welk lied werd aangeleerd. Tijdens het officiële gedeelte werden de kinderen toegesproken door meester van Schaik. Van hem en de collega's van groep 7/8 kregen de leerlingen een bijbel, een getuigschrift en een groepsfoto aangeboden. Van de ouders kreeg de school een schitterende bank voor op het schoolplein. Het feest duurde tot in de late uurtjes. De avond werd besloten met zang van onze geweldige (nep) Elvis Presley, Eric Schaay.